Rantalomat

Kypros

 

 

Kypros on paratiisisaari täynnä ainutlaatuisia historiallisia aarteita ja luonnon koskematonta kauneutta.

Se sijaitsee itäisen Välinmeren kirkkaan sinisten vesien ympäröimänä vain 70 kilometrin päässä Turkin rannikosta, 110 kilometrin etäisyydellä Syyriasta ja 450 kilometriä Egyptistä. Sisilian ja Sardinian jälkeen se on Välimeren kolmanneksi suurin saari.
 
Esittelemme teille saaren pohjoisen osan, joka on edelleen tuntematon useimmille matkailijoille, vaikka se ei olekaan kaukana kotoa.
 
Pohjois-Kyproksen ystävälliset ihmiset toivottavat matkailijat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan saaren koskemattomaan luontoon, kiireettömään elämänrytmiin, ainutlaatuisiin historiallisiin nähtävyyksiin ja Välimeren puhtaisiin vesiin. Saarella on satoja
kilometrejä hienohiekkaista, puhdasta rantaviivaa.
 
Saari tarjoaa matkailijoille kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa; saaren asuttu historia ulottuu aina yhdeksän tuhannen vuoden taakse ja kaikilta aikakausilta on jäänyt merkkejä saarelle. Luonto saarella on monivivahteista; hetkessä maisema vaihtuu vuoristosta hedelmäiseksi tasangoksi tai hienohiekkaisiksi koskemattomiksi rannoiksi. Saarella kasvaa kaikkia Välimeren alueen hedelmiä oliiveista rypäleisiin ja tietysti erilaisia vihanneksia, joten aina on saatavilla tuoreita raaka-aineita.
 
Nyt teillä on mahdollisuus lähteä kanssamme tutustumaan tuohon Välimeren vielä tuntemattomaan helmeen ja nauttia Pohjois-Kyproksen aidosta vieraanvaraisuudesta!